Szolgáltatásaink / Grafikai elem, logó, fejléc, galéria készítés

Grafikai elem, logó, fejléc készítés

Honlapkészítéskor elengedhetetlen egy logó, képek, különböző grafikai elemek használata! Amennyiben már rendelkezik kész grafikai elemmel, azt mi beillesztjük oldalába. Ha pedig még nem, úgy tervezünk Önnek egy egyedit logót vagy grafikai elemeket.

Mivel az ember vizuális lény, ezért nem mindegy, hogy a látogató az Ön honlapján milyen képekkel, vagy grafikai elemekkel találkozik. Ezért hiába van jól megírva az oldalon a szöveg és jól felépítve a honlap, ha a kép rossz minőségű vagy nem illik oda.

Vállaljuk, oldalának stílusához illő fejléc elkészítését, amelyet egyedi logóval és szöveggel is ellátunk. Lehet akár új vagy esetleg régi a honlapja, egy fejléc cserével fel lehet dobni egy weboldal megjelenését.

Fotógaléria készítés

Amennyiben szeretne egy stílusos, könnyen kezelhető fotógalériát régi vagy új honlapjára, annak sincs semmi akadálya, ezt a feladatot is ránk bízhatja. Megtervezzük majd feltöltjük az Ön stílusos galériáját és ha szükséges, akkor fotóit is testre szabjuk.

Facebook profil és borítókép

Továbbá vállaljuk Facebook profil képe és Facebook borítója elkészítését is, amely nagyban befolyásolja közösségi oldala megjelenését.

Megrendelés esetén, felkeressük Önt egyedi árajánlatunkkal!

Megrendelés



<< Vissza