Hogyan legyen sikeres Webáruházunk? / Könyvismertető

Megjelent legújabb könyvemMegjelent legújabb könyvem: Hogyan legyen sikeres Webáruházunk?

Megjelent legújabb könyvem, amely azoknak nyújt hatékony segítséget, akik nem elégszenek meg az átlagos forgalommal, hanem minél többet szeretnének kihozni Webáruházukból!

Kedves látogató! Engedje meg, hogy bemutatkozzam!

Becsei Zsolt vagyok, 2007 óta foglalkozok Webáruház marketinggel. Jómagam is üzemeltettem, több Webáruházat is és ezalatt az idő alatt, megtanultam a vásárlók szemével látni, és gondolkodni.

A nyolc év alatt, arra az eredményre jutottam, hogy jelenleg Magyarországon a webáruházak
90 %-a nem mondható vásárlóbarátnak, amelynek következménye, megmutatkozik a rendelések számában is.

Az alábbi könyvben összefoglaltam az összes Webáruház marketing tapasztalatomat, amelyet most megosztok minden olvasómmal! A könyv részletesen, közérthető nyelven íródott, így azok is könnyen eligazodnak benne, akik csak most ismerkednek az internet nyújtotta lehetőségekkel.

A 200 oldal terjedelmű írás nem csak érintőlegesen foglalkozik a témával, hanem lépésről-lépésre, gyakorlati, bevált példákon át vezeti be olvasóit a Webáruház marketing titkaiba. Továbbá olyan hasznos marketing megoldásokkal is találkozhat, amelyek a többi kiadványoktól eltérően világos, érthető stílusban íródott és amelyek nem csak elméletben működnek!

A tudásanyagot folyamatosan frissíteni fogom, amiről értesítést küldök minden kedves megrendelőmnek, majd díjmentesen elküldöm a frissített változatot e-mail címükre!

Megrendeléskor a "Hogyan legyen sikeres Webáruházunk?" kiadványt, elektronikus formátumban küldöm el a megrendelőnek, ezzel megspórolva a plusz postaköltséget!

Minden megrendelő a könyv mellé, díjtalan Webáruház analizálás-tanácsadás szolgáltatásra jogosult! A szolgáltatás tartalmazza a Webáruház analizálását, az esetleges ergonómiai, működési hibák feltárását, valamint személyre szóló Online marketing tanácsadást.

Az Ön véleménye fontos számomra, ezért arra kérem, miután elolvasta a könyvet, ossza meg velem véleményét vagy javaslatát, hogy a könyv még tökéletesebb legyen.

A könyv jelenlegi ára: 20.000 Ft + áfa = 25.400 Ft

Megrendelés