Szolgáltatásaink / Termékfeltöltés

Növelni szeretné webáruháza forgalmát? Ebben segítünk most Önnek!

Hogyan? A válasz egyszerű: feltöltjük webshopját részletes termékleírásokkal!

A webáruház üzemeltetők általában azt gondolják, hogy a részletes termék leírás helyett az ár összehasonlító oldalak (pl. Árgép, Árukereső), elegendőek ahhoz, hogy jól menjen egy webshop. Részben igazuk van, valóban fontos ez, de ezzel a webáruház, legyen bármilyen jól is felépítve, csak nagyon alacsony hatásfokon fog működni, így rendkívül kevés értékes látogatót/vásárlót fog magához vonzani.

Mi a megoldás erre a problémára?

Egyszerű a válasz! A megoldás: minőségi, jól átlátható és részletes termékleírás feltöltése, képekkel.

Azonban a termékadatok (kép + leírás) összegyűjtése, termékleírások megírása és feltöltése, sok időt igényel. Bízza ránk ezt a feladatot, mert ezzel rengeteg időt és fáradtságot spórolhat meg cégének és önmagának! >>>


Hogyan néz ki egy minőségi, részletes, releváns, termékleírás?

Többek között erre is megtalálja a választ legújabb könyvünkben, amely a "Hogyan legyen sikeres webáruházunk?" címmel jelent meg elektronikus formában, amelyről bővebb információt a "Könyv rendelés" menüpontra kattintva talál!

Fontos tudnia!

A látogató aki eljutott az Ön weboldalára, kb. 5-10 mp alatt dönti el azt, hogy az adott oldalon marad-e vagy továbbmegy.

A vásárló akkor fog az Ön oldalán maradni, ha megtalálja azt az információt amit keresett. Ha az adott termékről, csak 1 vagy 2 soros leírást talál, akkor valószínű, hogy pont a lényeget nem fogja megtalálni abban, így bezárja az Ön oldalát és megvásárolja ott, ahol megtalálta a szükséges információt arról, közben elfelejtve azt, hogy előtte hol is járt.

Ne engedje meg magának azt a luxust, hogy értékes vásárlókat veszítsen el azzal, hogy nem tölti fel webshopját részletes termékleírásokkal!

Termékleírás fontossága a keresőnek

A Google kereső a találati listája összeállításánál többek között az oldalon fellelhető tartalmakra hagyatkozik. A termékleírás nélküli oldalakat a Google, automatikusan hátrébb sorolja, így a nehezen megszerzett értékes vásárlók mellett a Google kegyeit is könnyen elveszíthetjük.

Megrendelés<< Vissza